Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 11 Eylül 2021, Cumartesi 09:18 tarihinde eklendi. 962 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bugün bulutlu, yarın güneşli

Lüleburgaz’da yaklaşık 2 gündür etkili olan yağışlı havanın ardından hava bugün çok bulutlu, yarın ise az bulutlu ve güneşli olacak. Termometreler sıcaklığı 27 derece olarak ölçecek.
Bugün bulutlu, yarın güneşli  

Lüleburgaz’da iki gündür kısa aralıklarla yağmur yağıyordu. Uzun zaman sonra sağanak yağışlı havanın etkili olduğu ilçemizde yağışlı hava yerini kapalı ve bulutlu havaya bıraktı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü verilerine göre bugün hava çok bulutlu, en yüksek sıcaklık 27, en düşük sıcaklık ise 13 derece olacak. Yarın ise hava açacak ve az bulutlu olacak. Sıcaklığın en yüksek 26,  en düşük 13 derece olması bekleniyor.

Pazartesi günü havanın parçalı bulutlu, Salı ve Çarşamba günü ise kapalı olması, sıcaklığın ise yeniden 27 derece çıkacağı tahmin ediliyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek