HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 07 Eylül 2021, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 2929 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yeni eğitim öğretim yılı başladı

Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ'da, Kovid-19 tedbirleri alınarak tüm hazırlıkların tamamlandığı okullarda haftada 5 gün sürecek yüz yüze eğitime başlandı.
Yeni eğitim öğretim yılı başladı  

Edirne'de aileleriyle okula gelen öğrenciler arkadaşlarıyla bir süre sohbet ettikten sonra hep birlikte İstiklal Marşı'nı okudu.

Maske kontrolü yapılan ve öğretmenleri eşliğinde tek sıra halinde sınıflara giren öğrencilerin heyecanlı oldukları gözlendi. Öğrenciler salgın nedeniyle yüz yüze eğitime ara verilmesi nedeniyle uzun süredir görmedikleri arkadaşlarıyla hasret giderdi.

Ailelerinden ayrılmak istemeyen bazı öğrencilere ise öğretmenleri destek oldu.

- Kırklareli ve Tekirdağ

Kırklareli'nde yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla 48 bin 871 öğrenci dersbaşı yaptı.

Sabah erken saatlerde Atatürk İlkokuluna velileri ile gelen öğrenciler büyük heyecan yaşadı.

Bazı öğrenciler ailelerine sarıldıktan sonra okul bahçesine girdi. Velilerin okul bahçelerinin dışında yoğunluk oluşturduğu gözlendi. Kovid-19 tedbirlerine göre okul binalarına alınan öğrenciler derslerine başladı.

Tekirdağ'da yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla öğrenciler aileleriyle okullara geldi.

Veliler okul bahçesine alınmazken, öğrenciler maske kontrolünün ardından içeri alındı. Salgın tedbirleri kapsamında uyarılarda bulunulan öğrenciler daha sonra sınıflarına geçti.

A.A

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek