Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 04 Eylül 2021, Cumartesi 09:18 tarihinde eklendi. 1176 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sedat Demir; “ Amaç çevre yolu olmadığı için red oyu verdik”

AK Parti Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi Sedat Demir, geçtiğimiz gün yapılan belediye meclis toplantısında görüşülen 1/5000 Ölçekli Genel Nazım İmar Planı Revizyonu maddesine parti grubu olarak red oyu vermelerinin nedenini açıkladı. AK Partili Demir, çevre yolu için engel kalmadı denen genel nazım imar planının meclisten geçmesinin amacının çevre yolu olmadığını söyledi.
Sedat Demir; “ Amaç çevre yolu olmadığı için red oyu verdik”  

Lüleburgaz Belediye Meclisi, Eylül ayı ilk toplantısını 1 Eylül’de LYKA’da gerçekleştirmiş, meclisin gündeminde yer alan maddeler görüşülmüştü. Bunlardan en dikkat çekeni 1/5000 Ölçekli Genel Nazım İmar Planı Revizyonu konulu maddeydi. Bu maddenin oy çokluğuyla meclisten geçmesiyle belediyeye ait 100 bin metrekarelik alan çevre yolu yapılması Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na devredilmiş ve çevre yolunun önündeki engelin kalktığı söylenmişti.

AK Partili belediye meclis üyesi Sedat Demir ise plandaki tüm engellerin kaldırılmadığını sadece çevre yolu için süreç başlatıldığını belirtti. AK Parti grubu olarak red verme gerekçelerini açıklayan Sedat Demir; konunun meclisten geçmesiyle çevre yolu önündeki engellerin kalkmadığını sadece sürecin başladığını belirtti. Herhangi bir itiraz yada mahkeme açılması durumunda sürecin geri saracağını ifade eden Demir, amacın çevre yolu olması durumunda evet oyu vereceklerini dile getirdi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek