Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 02 Eylül 2021, Perşembe 09:21 tarihinde eklendi. 1855 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da kırtasiye alışverişi hareketliliği

2021-2022 eğitim öğretim döneminin başlamasına sayılı günler kala Lüleburgaz’da kırtasiyelerde alışveriş hareketliliği yaşanıyor.
Lüleburgaz’da kırtasiye alışverişi hareketliliği  

Lüleburgaz’da öğrenciler, aileleriyle beraber kırtasiyelere gelerek okullar açılmadan önce kırtasiye eksiklerini kapatmaya çalışıyor. Öğrenciler; en çok defter, kitap, okul çantası ve suluk gibi ihtiyaçlarını tamamlarken Hürriyet Mahallesi’nde yıllardır müşterilerine kaliteli ürünleri güvenle sunan Öğretmenim Kırtasiye en çok tercih edilen işletmelerden oldu.

Kadir İskar ve Servet İsmailoğlu’nun sahibi olduğu Hürriyet Ortaokulu karşısında  bulunan Öğretmenim Kırtasiye uygun fiyat ve zengin ürün çeşitliliğiyle müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılıyor. Kaliteli ürünleri güvenle müşterilerine sunan Öğretmenim Kırtasiye’de okul çantasından, suluğa, defterden kaleme, kitaplardan oyun hamuruna, üniversiteye hazırlık kitapları, okul derslerine yardımcı kaynak kitaplar, soru bankaları ve yaprak testlerden tüm markaların araç gereçleri bulunuyor.

Ürünlerin kalitesinin önemine dikkat çeken Öğretmenim Kırtasiye sahibi Kadir İskar “Kaliteli ürünleri uygun fiyatla müşterilerimizle buluşturuyoruz. Ürünlerimizi market ürünleriyle karıştırmayın. Kırtasiye malzemesi kırtasiyeden alınır. Lüleburgaz halkına yıllardır hizmet vermekten gurur duyuyoruz” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek