HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 01 Eylül 2021, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 3096 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Usta sanatçı Genco Erkal Lüleburgaz’a geliyor

Türk Tiyatrosu’nun usta sanatçısı Genco Erkal’ın Ahmed Arif’in şiir, söyleşi ve mektuplarından yola çıkarak uyarladığı, yönettiği ve oynadığı yeni müzikli gösterisi “Şahdamarım” 4 Eylül Cumartesi saat 21.00’de Kongre Meydanı’nda sahnelenecek. Lüleburgaz Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenecek gösteri ücretsiz olup, tüm Lüleburgazlıların katılımına açık olacak.
Usta sanatçı Genco Erkal Lüleburgaz’a geliyor  

Usta sanatçı Genco Erkal Lüleburgaz’a geliyor. Ahmed Arif’in ölümünün 30’uncu yılında, anısına hazırlanan “Şahdamarım” Dostlar Tiyatrosu tarafından sahneleniyor. Birçok şehirde sahnelenen ve büyük ilgi gören gösteri Lüleburgaz Belediyesi ev sahipliğinde Kongre Meydanı’nda sahnelenecek. Gösteri saat 21.00’de başlayacak. Genco Erkal’ın Ahmed Arif’in şiir, söyleşi ve mektuplarından yola çıkarak uyarladığı, yönettiği ve rol aldığı müzikli gösterinin şarkılarını ise Ercan ve Gökhan Çağıran kardeşler seslendiriyor.

 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek