HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 30 Ağustos 2021, Pazartesi 09:09 tarihinde eklendi. 2634 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Okullara dağıtılacak dezenfektanlar TPAO MTAL’de üretiliyor

Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi hijyen kiti ve el dezenfektanı üretiyor.
Okullara dağıtılacak dezenfektanlar TPAO MTAL’de üretiliyor  

2021-2022 eğitim öğretim dönemi başlangıcında koronavirüs pandemisinden korunmak amacıyla öğrenci ve öğretmenlerin kullanması amacıyla dağıtılacak olan hijyen kiti ve el dezenfektanı Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından üretiliyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, okulu ziyaret ederek Okul Müdürü Serhan Kara’dan yapılan dezenfektan üretimi hakkında bilgi aldı. Okul bünyesinde bulunan laboratuvar ortamında üretilen hijyen kitleri ve el dezenfektanları Kırklareli ve Edirne bölgesinde okullarımızın ve öğretmenlerimizin ihtiyacını karşılayacak.

Bu kapsamda; Edirne İl Milli Eğitim Müdürlüğü için 325 adet 5 litre dezenfektan ile 4750 adet 100 ml el dezenfektanı, Kırklareli İl Milli Eğitim Müdürlüğü için 440 adet 5 litre dezenfektan ile 3500 adet 100 ml el dezenfektanı üretildi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek