Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 28 Ağustos 2021, Cumartesi 09:22 tarihinde eklendi. 875 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Zafer coşkusu fener alayıyla devam edecek

Lüleburgaz Belediyesi 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Sabah saatlerinde başlayacak resmi programın yanı sıra Lüleburgaz Belediyesi sesli yayın aracı zafer marşları ve şarkıları eşliğinde Lüleburgaz cadde ve sokaklarını gezecek. Bununla birlikte saatler 21.00’i gösterdiğinde binlerce Lüleburgazlı Kongre Meydanı’nda bir araya gelerek fener alayı gerçekleştirecek.
Zafer coşkusu fener alayıyla devam edecek  

Anadolu’nun Türk toprağı olduğunun kesinleştiği büyük zaferin 99’uncu yıl dönümü Lüleburgaz’da büyük bir coşkuyla kutlanacak. Sabah saatlerinde resmi programla başlayacak etkinlikler öğleden sonra Lüleburgaz Belediyesi’nin kutlama programıyla devam edecek.

 

Marşlar ve şarkılarla şehir turu

 

Program kapsamında saat 12.00 ile 18.00 arası Lüleburgaz Belediyesi sesli yayın aracızafer marşları eşliğinde büyük bir coşkunun hakim olacağı Lüleburgaz’da coşku fener alayı ile doruğa çıkacak.

 

Binlerce Lüleburgazlı Kongre Meydanı’na

 

Saatler 21.00’i gösterdiğinde binlerce Lüleburgazlı Kongre Meydanı’nda toplanacak. Lüleburgazlılar ellerinde meşalelerle fener alayı gerçekleştirecek. Fener alayı marşlar ve zafer şarkıları eşliğinde Kongre Meydanı – Eski Yaman Oteli Kavşağı ve yeniden Kongre Meydanı istikametine dönüş olarak gerçekleşecek.

 

Pazar günü saat 21.00’de Kent Orkestrası

 

Ayrıca 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında 29 Ağustos Pazar günü saat 21.00’de Lüleburgaz Kent Orkestrası Belediye Meydanı’nda konser gerçekleştirecek. Konseretüm Lüleburgaz halkı katılım sağlayabilecek.

 

Haber Buğra KAYA Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek