Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 28 Ağustos 2021, Cumartesi 09:18 tarihinde eklendi. 2680 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Müdürler Kurulu Toplantısı yapıldı

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okul ve kurumların idarecileriyle “Müdürler Kurulu” toplantısı yapıldı.
Müdürler Kurulu Toplantısı yapıldı  

Lüleburgaz’da 2021-2022 Eğitim –Öğretim dönemi, 6 Eylül 2021 tarihinde 88 okulda, 1678 öğretmen ve 23 bin 232 öğrenci ile pandemi tedbirleri çerçevesinde yüz yüze olarak başlayacak. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından 26 Ağustos 2021 Perşembe günü okul ve kurum yöneticileriyle Müdürler Kurulu toplantısı yapılarak yeni döneme ilişkin planlamalar yapıldı.

Öğretmenler, okullarındaki görevlerine 31 Ağustos Salı günü okul öncesi ve 1.sınıflar için uyum haftası eğitimi1-3 Eylül tarihleri arasında, ortaöğretim kurumlarının hazırlık ve 9. sınıfları ile temel eğitim kurumları 5.sınıflarına yönelik rehberlik çalışmaları ise 6- 10 Eylül tarihleri arasında başlayacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem “Bakanlığımız tarafından gönderilen ödenekle okullarımızın maske, dezenfektan ve temizlik ürünleri gibi ihtiyaçları karşılanmış olup, okullarımızda öğretmen ve öğrencilerimizi pandemiden korumak için gerekli tüm tedbirler alınmıştır. Yine Bakanlığımız tarafından gönderilenücretsiz ders kitapları okullarımıza teslim edilmiştir.Yapılan bu hazırlıklarla birlikte; yeni eğitim-öğretim yılında öğrencilerimize,öğretmenlerimize ve velilerimize başarılar diler, sağlıklı bir yıl temenni ederiz. “ diye konuştu.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek