Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 25 Ağustos 2021, Çarşamba 09:24 tarihinde eklendi. 2251 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HEM, gençleri üniversiteye hazırlıyor

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan üniversiteye hazırlık kursuyla ortaöğretimini tamamlamış Lüleburgazlılar, üniversite hayaline kavuşuyor.
HEM, gençleri üniversiteye hazırlıyor  

Halkın tümünün eğitim alması için mesleki ve genel kurslar açan ve alanında Trakya’nın zirvedeki merkezi olan Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi, bu yıl da üniversite hazırlık kursu açıyor. 24 Ağustos Salı günü başlayan başvurular 30 Ağustos 2021 tarihine kadar e-kurs.meb.gov.tr adresinden e-devlet şifresi ile yapılabilecek.

Kurslar; Türk Dili Edebiyatı, Matematik, Coğrafya,Tarih,Fizik,Kimya, Yabancı Dil alanlarında 6 Eylül 2021-10 Haziran 2022 tarihlerinde verilecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan “ Gençlerimizi üniversite hayallerine merkezimizde açtığımız kurslarla taşıyoruz. Tüm lise mezunlarımız kurslarımıza ücretsiz olarak katılım gösterebilir. Başvurularımız başlamıştır. 30 Ağustos’a kadar başvuru almaya devam edeceğiz. Gençlerimize ve tüm mezunlarımıza hayırlı olsun.” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek