Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 24 Ağustos 2021, Salı 09:25 tarihinde eklendi. 2188 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Halk Eğitim Merkezi eğitici arıyor

Halkın tümünün eğitim sahibi olması için kurslar açan ve bu alanda Trakya’nın en çok kurs açan merkezi olan Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi, bünyelerinde açacakları Çocuk Bakım Elemanı Kursu için eğitici arıyor.
Halk Eğitim Merkezi eğitici arıyor  

Açılacak kurs, Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nin bu yıl açmış olduğu en uzun kurs olacak. Çocuk bakım Elemanı kursuna eğitici arandığını duyuran Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan “Çocuk Gelişimi ve Eğitimi alanında eğitim almış olanların en geç 31 Ağustos'a kadar Lüleburgaz Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğüne bizzat başvurmaları önemle duyurulur. En uzun süreli kursumuzu tekrar açarak Lüleburgaz halkına bu alanda da hizmetimizi sürdüreceğiz.” dedi.

936 saatlik kursla çocukların zihin ve beceri gelişimlerine yönelik uygulamalı ve teorik eğitimler yer alacak.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek