Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 21 Ağustos 2021, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 815 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

750 çocuk Bremen Mızıkacıları’yla eğlendi

Lüleburgaz Belediyesi’nin 13 Temmuz’da ilkini gerçekleştirdiği Bremen Mızıkacıları oyunu çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı. Kentin çeşitli parklarında düzenlenen etkinliklere bir ayda toplam 750 çocuk katıldı. Çocuklar Bremen Mızıkacıları’yla doyasıya eğlendi.
750 çocuk Bremen Mızıkacıları’yla eğlendi  

Lüleburgaz Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü’nün Kentlik Çocuk Yıldızlar Altında etkinlikleri kapsamında 13 Temmuz’da başlattığı Bremen Mızıkacıları isimli kukla tiyatrosu çocukların büyük ilgisini çekti. Bir ay boyunca haftanın belirli günlerinde Lüleburgaz’ın çeşitli parklarında gerçekleştirilen Bremen Mızıkacılarına çok yoğun katılım oldu.

 

750 çocuğa ulaşıldı

 

Erdoğan Anıl Tekin ile Egemen Göksu’nun oynattığı kuklalarla kahkahanın eksik olmadığı Bremen Mızıkacıları’na oynandığı süre içerisinde toplam 750 çocuk katıldı. Kentin çeşitli bölgelerinden 750 farklı çocuk Bremen Mızıkacıları’yla eğlencenin keyfine vardı.

 

Ağaç yaşken eğilir!

 

Bununla birlikte Bremen Mızıkacıları oyunu öncesinde ise sahneye çıkan dünya, ağaç, su damlası ve çöp konteyneri maskotları çevre kirliliğine karşı dikkat çeken öğretici açıklamalar yaptı. Her biri ayrı ayrı sahneye çıkarak çocuklara çevreyi kirletmemeleri, suları boşa tüketmemeleri ve doğayı korumaları yönünde öğretici bilgilerin verildiği etkinlikte çocuklarda çevre bilinci oluşturulması hedeflendi.

 

Haber Ertan BAYER  Fotoğraf Lüleburgaz Belediyesi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek