Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 17 Ağustos 2021, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 998 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Siyami Aslan’dan sel bölgesine yardım

Lüleburgaz Karadenizliler Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Siyami Aslan ve İş Adamı Lemi Aslan Barruh, Karadeniz bölgesinde yaşanan sel felaketi sonrasında taşkınların ve can kayıplarının yaşandığı Kastamonu ve Sinop için taşın altına eline koydu. Son günlerde yaşanan afetlerin kendilerini derinden üzdüğünü belirten Başkan Siyami Aslan; konuya duyarsız kalmadı.
Siyami Aslan’dan sel bölgesine yardım  

Afet bölgesinde yaşayan halktan yardımlarını esirgemeyen Siyami Aslan yaptığı açıklamada “Son günlerde yaşadığımız doğal afetler ve yangın olayları ile ülke ve birey olarak büyük üzüntü içerisindeyiz..Özelliklede Kastamonu ve Sinop illerinde yaşanan ve bir çok vatandaşımızın hayatını kaybettiği sel felaketi bizi derinden üzmüştür..Yaşadığımız bu kötü günler ülke genelinde göstereceğimiz birlik ve beraberliğimiz ile aşacağımıza inanmaktayım..Tüm kötü günlerimizde olduğu gibi devletimiz tüm gücü ile yaralarımızı sarmak için çalışmalarına devam etmektedir..Bizlerde bu ülke topraklarında doğmuş ve yaşamını sürdürmüş Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak hem devletimizin yanın da olduğumuzu hem de afet bölgelerin deki dost ve arkadaşlarımızın ve tüm bölge halkının yanında olduğumuzu beyan ederim..

İşte Kastamonu ve Sinop’ta meydana gelen bu kötü günlerde ilk günden beri bölge halkına yardımlarını esirgemeyen Lüleburgaz’lı iş adamı Lemi Aslan Barruh’a sonsuz teşekkür ederim...

Lemi Aslan Barruh başta olmak üzere tüm yardım yapan dostlarımıza ve arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederim..Bir daha tekrarlamak isterim ki bu günleri de omuz omuza aşacağız...” diye konuştu.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek