Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 16 Ağustos 2021, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 1076 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Arçelik’ten fidan bağışına destek

Lüleburgaz’da faaliyet gösteren Çetinler Arçelik, Trakya’da bulunan 8 şubesi ile TEMA Vakfının orman yangınlarından sonra başlattığı “Yeniden Yeşerteceğiz” kampanyasına her müşterisi için fidan bağışında bulunarak destek oluyor.
Arçelik’ten fidan bağışına destek  

Her alışveriş bir fidan

Arçelik’ten alınan her ürün fidana dönüşüyor. Çetinler Arçelik mağazası, Ağustos ayında 8 şubesinden yapılan her alışveriş için müşterileri adına TEMA Vakfının başlattığı “Yeniden Yeşerteceğiz” fidan bağışı kampanyasına destek oluyor.  Böylece alışveriş yapan her müşterinin dikili bir ağacı oluyor.

Ağustos ayı başında başlatılan kampanya kapsamında 13 günde 939 adet fidan bağışı yapıldı. Kampanya ay sonuna kadar sürecek. Böylece ülkemizin çeşitli yerlerinde çıkan orman yangınları nedeniyle kaybettiğimiz ormanlarımız yeniden yeşertilecek.

Arçelik’in başlattığı kampanyayla Hatay, Muğla, Mersin, Antalya, Adana ve Osmaniye bölgelerinde yapılan ağaçlandırma çalışmalarına destek veriliyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Çetinler Arçelik Satış Direktörü Kerem Karakaya “ Ağustos ayında başlattığımız kampanyaya müşterilerimiz adına 939 adet bağış yaptık. Yangın bölgelerinde yaşanan acıları dindirmek ve zararları bir nebze olsun telafi etmek adına fidan her alışverişe tutar farketmeksizin bir fidan bağışı yapıyoruz. Umarım cennet ülkemizi el birliğiyle yeniden yeşertiriz” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek