Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 04 Ağustos 2021, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 812 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kaynarca Belediyesi’nden yardım kampanyası

Kaynarca Belediyesi tarafından ülkemizin çeşitli yerlerinde çıkan yangınlarda zarar gören vatandaşlarımız için yardım kampanyası başlatıldı.
Kaynarca Belediyesi’nden yardım kampanyası  

Duyarlı Kaynarca halkını yardım kampanyasına davet eden Kaynarca Belediye başkanı Serdar Türker; yangınlardan en çok zarar gören Marmaris’e 5 Ağustos Perşembe günü yardım gönderileceğini belirtti. Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Serdar Türker; “Orman yangınları çok büyük acılara neden oldu, biz de  Kaynarca Belediyesi olarak Yardım Kampanyası başlattık. Tüm duyarlı vatandaşlarımızı yardım kampanyamıza destek vermeye davet ediyorum.

Aziz milletimiz böyle zamanlarda bir araya  gelmeyi ve yaraları sarmayı sever . Şimdi destek zamanı .  Belediyemiz kamyonu 5 Ağustos Perşembe sabahı erken saatte MARMARİS’e hareket edecektir.

Ekte yer alan malzemeleri acilen temin etmeye çalışacağız,

- Ambalajlı İçme Suları

- Çocuk Bezi

-ıslak mendil

-sıvı el sabunu

- kadın pedi

- Kuru Fasulye, Nohut, Mercimek, Makarna vb …

- Hayvan Yemi ( Besi hayvanı yemleri  ve Kedi - Köpek maması ) tüm halkımızdan destek rica ediyorum.” diye konuştu

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek