HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 03 Ağustos 2021, Salı 09:10 tarihinde eklendi. 1011 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

YANGIN YERLERİNE YARDIM ÇAĞIRISI

LÜLEBURGAZ SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI PLÂTFORMUNUN YANGIN FELAKETİNDE ZARAR GÖRMÜŞ VATANDAŞLARIMIZ İÇİN YARDIM ÇAĞRISIDIR.
YANGIN YERLERİNE YARDIM ÇAĞIRISI  

Kıymetli Lüleburgazlı hemşehrilerimiz;

Ülkemizin bir çok yerinde çıkarılan yangınlarda binlerce vatandaşımız zarar görmüştür, özellikle Antalya /Manavgat'ta durum daha da acıdır.

Bilanço çok ağırdır binlerce insan evsiz yurtsuz kalmıştır, yangın hala devam etmektedir ve yeni köylere ve yerleşim yerlerine büyük bir hızla sıçrıyor .Manavgat'ta kriz masası ile yapılan görüşmelerde  hijyenik malzemeler, havlu, ıslak mendil, hijyenik ped, bebek bezi ve kıyafet ihtiyacı çok yoğun, İç çamaşırı teyzelerimiz için şalvar, yazma. Erkekler için tişört kapri ya da pantolon yine çocuk bebekler için tişört, şort, çamaşır,bunun yanında mobilya,halı,  kilim,battaniye,mutfak gereçleri, nevresim takımları,kadınlar için giyim eşyaları,gıda malzemeleri acil olarak ihtiyaç durumunda, devletimiz gerekli yardımları yapmaktadır, bizlerde bu konuda gerekli hassasiyeti gösterip yardım kampanyasına destek verelim.

Lüleburgaz Sivil Toplum Kuruluşları Platformu olarak Lüleburgaz Sokullu Mehmet paşa gençlik merkezi ile birlikte ortak bir yardım kampanyası başlatıyoruz kıymetli yardımlarınızı bekliyoruz.

YARDIM TOPLAMA YERİ, LÜLEBURGAZ SOKULLU MEHMET PAŞA GENÇLİK MERKEZİ.

 

Lüleburgaz Sivil Toplum Kuruluşları Platform üyeleri adına;

Eyyup Sabri ERDEM

Ensar Vakfı Lüleburgaz Şube Başkanı

 

İrtibat Telefonları

İrtibat Aslı Özçelik (Gençlik merkezi Müdürü)

Telefon; 05442930769

 

Eyyup Sabri ERDEM (Ensar Vakfı Lüleburgaz Şube Başkanı)

Telefon: 05559838153

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek