Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 02 Ağustos 2021, Pazartesi 10:33 tarihinde eklendi. 1439 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

19 SUÇTAN SABIKALI ÇIKTI

Lüleburgaz’da bir arıcıyı öldürdüğü iddia edilen şüpheli geçtiğimiz Cuma günü yakalandığı Lüleburgaz’a bağlı Büyükkarıştıran’da göz altına alınmıştı..
19 SUÇTAN SABIKALI ÇIKTI  

Valilikten yapılan açıklamaya göre, 22 Temmuz 2021 tarihinde  saat 22.00 sıralarında Karaağaç köyünde gezgin arıcı Ahmet Çakırlar'ın ölümüne ilişkin çalışma başlatıldı.

Bölgede çok sayıda resmi ve sivil unsurun çalışması sonucu, 19 farklı suçtan sabıkalı olduğu öğrenilen  K.G, (69) Lüleburgaz ilçesinin Büyükkarıştıran beldesi kırsalında ayçiçeği tarlasında yakalandı.

Öte yandan av tüfeği ile vurularak öldüğü tespit edilen Çakırlar'ın cesedi, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Gözaltı süresi Cumartesi günü de devam eden şüpheli K.G.’nin  ikamet adresinin Kırklareli’nin Vize ilçesi olduğu öğrenildi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek