HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 31 Temmuz 2021, Cumartesi 07:33 tarihinde eklendi. 1613 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BÜYÜKKARIŞTIRAN’DA YAKALANDI

Lüleburgaz’a bağlı Karaağaç köyünde bir gezgin arıcı olduğu belirlenen Ahmet Çakırlar isimli vatandaşın 22 Temmuz 2021 tarihinde Lüleburgaz’a bağlı Karaağaç köyünde cinayete kurban gittiği iddia edilmişti.
BÜYÜKKARIŞTIRAN’DA YAKALANDI  

 

Edinilen bilgiye  Balıkesir’in Havran ilçesinde yaşayan ve gezgin arıcılık yapan Balıkesir Arı Yetiştiricileri Birliği üyesi ve Kıbrıs gazisi Ahmet Çakırlar, bal üretimi için bir süre önce Karaağaç köyüne geldi.

 

Karaağaç ile Pınarhisar’ın Sütlüce köyü yolunun 1’inci kilometresinde bir bölgede çadır kuran Çakırlar, burada arıları ile ilgilenmeye başlamıştı.

 

İddiaya göre, 22 Temmuz gece yarısı Çakırlar’ın bulunduğu çadıra gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler, henüz bilinmeyen bir nedenle Çakırlar’ı tüfekle vurarak öldürmüştü.

.

Olayın ardından kayıplara karışan şüpheli kişi veya kişilerin yakalanması için jandarma geniş çaplı soruşturma başlatmıştı.

 

Geçtiğimiz yıl da aynı bölgede arıcılık yaptığı öğrenilen Çakırlar’ın cenazesi, otopsi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderilmişti.

 

Lüleburgaz’a bağlı Karaağaç Köyü  Muhtarı Yavuz Çavdar, öldürülen arıcının daha önce de köylerine geldiğini, köyde tanınan bir kişi olduğunu belirtmişti.

 

İşlenen bu cinayetin ardından çıkan dedikodularda Çakırlar’ın katilinin bölgede gezdiği ve çiftçilerin korkudan tarlaya gidemediği konuşulmaya başlanmıştı.

 

Lüleburgaz bağlı Büyükkarıştıran beldesinde hayvan bakıcılığı yapan T.Ç. isimli kişi Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca’ya gelerek şüpheli bir kişinin olduğunu ve katil olduğunu tahmin ettiğini söyledi.

 

Başkan Çamlıca’nın da olayı Büyükkarıştıran Jandarma ekiplerine bildirmesi üzerine jandarma bölgede geniş çaplı arama çalışması başlattı.

 

Büyükkarıştıran’da gençlerin de katıldığı arama çalışması sonunda katil olduğu iddia edilen kişi önceki akşam 21.00 sıralarında yakalandı.

 

Şüpheliyi yakalan gençler Jandarma’ya teslim etti. Linç edilmek istenen şüpheliyi jandarma zor korudu.

 

İsminin K.G. olduğu ve 68 yaşında olduğu belirtilen şüphelinin sorgusunun devam ettiği öğrenildi.

 

Öte yandan katil şüphelisi olan kişinin yakalanmasını bölgede vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandığını belirten Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca şüpheliyi gören ve haber kişiyi ödüllendireceğini söyledi.

 

 

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek