Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 30 Temmuz 2021, Cuma 07:20 tarihinde eklendi. 736 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Özgür Kaya’dan gazetemize ziyaret

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda 2015-2017 ve 2017-2019 Dönemlerinde iki kez CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı yapan Özgür Kaya, 24 Temmuz Türk Basınında Sansürün kaldırılmasının 113. Yıl dönümünde Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ı ziyaret etti.
Özgür Kaya’dan gazetemize ziyaret  

Ziyaret sırasında Özgür Kaya ve Murat Mahir Altan, ülke gündemi ve yerel gündem hakkında sohbet etti.

Basın özgürlüğü ve kişilerin kendilerini ifade etmesinin dünya genelinde en önemli hak olduğunu belirten Özgür Kaya, “Bizler bazı kişilerin düşündüklerine katılmayabilir ancak o kişinin kendisini ifade etme hakkına saygı duymalıyız. Önemli olan budur. Bu anlamda da basın Özgürlüğü çok önemlidir. Lüleburgaz ve Trakya bölgesinde çok sesliliğin güzel bir örneğini sergileyen Hürfikir Gazetesi’ni tebrik ediyorum. Başarıların devamını diliyorum” dedi.

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan da ziyaretten dolayı Özgür Kaya’ya teşekkür ederek;“ Hürfikir içinde ki çok sesliliğin ve her düşünceden yazarın olduğunu fark ettiğin için memnunuz. Bizlere verdiğiniz destek dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bizlere verdiğiniz değer nedeniyle müteşekkiriz.“ dedi.

Ertan BAYER

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek