HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 27 Temmuz 2021, Salı 09:50 tarihinde eklendi. 486 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Vali Bilgin’den Emniyet ve Jandarma’ya bayram ziyareti

-Kırklareli Valisi Osman Bilgin, Kurban Bayramı dolayısıyla emniyet ve jandarma teşkilatıyla bayramlaştı.
Vali Bilgin’den Emniyet ve Jandarma’ya bayram ziyareti  

 Vali Bilgin, bayram etkinlikleri kapsamında Şehit Hayrettin Polis Merkezi'ni ziyaret etti.

Polis ekiplerinin bayramlarını kutlayan Bilgin, konuşmasında, bayramlarda birlik, beraberlik, kardeşlik ve yardımlaşma duygularının en üst seviyede yaşandığını belirtti.

Güvenlik güçlerinin bayramda da özverili bir şekilde çalıştığını ifade eden Bilgin, vatandaşların huzur ve refahını korumak için cansiperane görev yaptığını söyledi.

Kurban Bayramı'nı tebrik eden Bilgin, "Bayram birliktelik, güzellik, kardeşlik, paylaşmak demektir. Bundan sonraki günlerin de bayram gibi olmasını diliyorum. Özellikle salgın sürecinde hep birlikte görev yaptınız. Hepinize şükranlarımı sunuyorum. Ailelerinizle birlikte sağlıklı nice güzel günler diliyorum." diye konuştu.

Ziyarette İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu ve müdür yardımcıları da hazır bulundu.

Vali Bilgin daha sonra İl Jandarma Komutanlığını da ziyaret ederek İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Orhan Kılıç ve askeri personelin bayramını kutladı.

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek