Lüleburgazlı müzisyenleri ağlatan cenaze
Dondurma sezonu açıldı
33. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği Cuma günü başlıyor
Bu haber 26 Temmuz 2021, Pazartesi 09:49 tarihinde eklendi. 815 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Karya Eylül Avşar, Türkiye Şampiyonu oldu

Şamiloğlu Spor Kulübü Sporcusu ve Kepirtepe Anadolu Lisesi öğrencisi Karya Eylül Avşar, katıldığı Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası'nda kilosunda Türkiye Şampiyonu oldu.
Karya Eylül Avşar, Türkiye Şampiyonu oldu  

Türkiye Karate Federasyonu Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası 13-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında Şanlıurfa'da düzenlendi. Turnuvada Şamiloğlu Spor Kulübü Sporcularından Karya Eylül Avşar 53 kilogramda şampiyon olurken Serranur Çevikdal 53 kilogramda 3.oldu.

Sporcuların Antrenörü Şemsi Şamiloğlu yaptığı açıklamada “ Sporcularımız büyük bir başarı göstermişlerdir. Kendilerini tebrik eder cumartesi günü yapılacak milli takım seçmelerine başarılar dilerim.” diye konuştu.

Kepirtepe Anadolu Lisesi’nden yapılan açıklamada “13-16 Temmuz 2021 tarihleri arasında Şanlıurfa'da düzenlenen Ümit Genç ve 21 Yaş Altı Türkiye Karate Şampiyonası'nda öğrencimiz Karya Eylül AVŞAR, 53 kilogramda Karete/kumite dalında TÜRKİYE 1.Sİ olmuştur. İçinde bulunduğumuz pandemi döneminde her fırsatı kullanarak antrenmanlarını aksatmadan  sürdüren ve bu başarıyı elde eden ŞAMPİYON öğrencimizi kutluyor, başarılarına en büyük katkıyı sağlayan değerli ailesini ve karate antrenörü Şemsi Şamiloğlu'nu tebrik ediyoruz.” Denildi.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek