Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 19 Temmuz 2021, Pazartesi 09:14 tarihinde eklendi. 795 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

THK, deri toplama hazırlıklarını tamamladı

Türk Hava Kurumu Lüleburgaz Şubesi, Kurban Bayramı öncesinde deri toplama hazırlıklarını tamamladı.
THK, deri toplama hazırlıklarını tamamladı  

Türk Hava Kurumu(THK)Lüleburgaz Şubesi, Kurban Bayramı öncesinde 5 araç ve 13 kişilik ekibi ile deri toplama hazırlıklarını tamamladı. THK Lüleburgaz şubesi, kurban bayramının 1 ve 2. günü köy ve mahalle muhtarlıklarında kurban derilerini toplayacak.

Kurban derilerini Türk Hava Kurumu’na bağışlamak isteyen Lüleburgazlı vatandaşlar, kurban derilerini makbuz karşılığında Türk Hava Kurumu yetkililerine teslim edebilecek. Vatandaşlar, 0288 417 19 88 ve 0544 671 92 95 numaralı telefonlardan da THK yetkililerine ulaşarak kurban derilerini bağışlayabilecekler.

Bayramın 3 ve 4. günü ise deri toplama faaliyeti gerçekleştirilmeyecek.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Türk Hava Kurumu Lüleburgaz Şube Saymanı Hasan Aktaş “ Vatandaşlarımızın Kurban Bayramını şimdiden kutlar, hayırlara vesile olmasını dileriz. Bizlere güvenip kurban derilerini Türk Hava Kurumu ailesine bağışladıkları için teşekkür ederiz” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek