İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 16 Temmuz 2021, Cuma 09:11 tarihinde eklendi. 628 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya’da 15 Temmuz nedeniyle şehit kabirleri ziyaret edildi

Trakya'da, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehit kabirlerine ziyarette bulunuldu.
Trakya’da 15 Temmuz nedeniyle şehit kabirleri ziyaret edildi  

Edirne'de, Yeni Şehir Mezarlığı'nda tören düzenlendi.

Törende şehitler için Kur'an okundu, İl Müftüsü Alettin Bozkurt eşliğinde dua edildi.

Edirne Valisi Ekrem Canalp, on gün önce Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde iki aracın çarpıştığı kazada yol güvenliğini sağlarken hafif ticari aracın çarpması sonucu şehit olan polis memuru Serhan Alışkan'ın kabrine çiçek bıraktı.

İl Emniyet Müdürü Mustafa Alçalar da 2016 yılında Mardin'in Midyat ilçesinde Emniyet Müdürlüğü binasına yönelik terör örgütü PKK'nın saldırısında şehit olan polis memuru Nefize Çetin Özsoy'un kabrine çiçek bıraktı.

Törene, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehitlerin aileleri ve polisler katıldı.

- Tekirdağ

Tekirdağ'da 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla Eski Şehir Mezarlığı'nda tören düzenlendi.

Programda Kur'an-ı Kerim okundu, İl Müftüsü İsmail İpek tarafından dua edildi.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Garnizon Komutanı Piyade Albay Şahin Yenilmez, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, İl Jandarma Komutanı Albay Osman Kılıç, kurum müdürleri ve parti temsilcileri, şehit kabirlerine karanfil bıraktı.

- Kırklareli

Kırklareli'nde de 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla şehitlikte tören düzenlendi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından şehitler için Kur'an okunarak dua edildi.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, konuşmasında Türk tarihinin her zaman kahramanlık destanlarıyla dolu olduğunu söyledi.

Bilgin, her dönem dıştan ve içten ülkeye ve millete karşı, Türk milletini yok etmek amacıyla müdahaleler olduğunu vurguladı.

Herkesin aynı düşünceyi savunmak zorunda olmadığını anlatan Bilgin, "Hepimiz farklı düşünceler içinde bu düşünceleri zenginlik olarak görüp birlikte yaşamanın, birlikte güçlenmenin ve birlikte devlet olmanın ve millet olmanın gerçek anlamda gayretini göstermeliyiz. Devlet bilincini ortaya koyan ve devlet sistematiğini ortaya koyan halk iradesini, yani millet iradesi ne zaman verdiyse ve ne zaman sonlandıracaksa, milletin iradesiyle gidebileceği anlayışı ve inancının hiçbir zaman unutulmaması gerekiyor. 15 Temmuz'da aziz milletimiz 'Türk milleti olarak artık darbelere hiçbir şekilde geçit vermeyeceğiz ve bununla birlikte dünya halklarına dünya milletlerine örnek olacağız' diyerek mücadelesini verdi." diye konuştu.

Konuşmaların ardından şehit kabirleri ziyaret edilerek karanfil bırakıldı.

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek