Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 14 Temmuz 2021, Çarşamba 09:15 tarihinde eklendi. 1111 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ahmetbeyli gelin ve damattan örnek davranış

Ahmetbeyli çift Furkan Özdil ve Aycan Çekiç, düğün törenlerinde davetlilere 1000’i aşkın fidan hediye ederek örnek bir davranışa imza attılar.
Ahmetbeyli gelin ve damattan örnek davranış  

Lüleburgaz’da mimarlık yapan Ahmetbeyli Furkan Özdil ile Bankacı Aycan Çekiç, 9 Temmuz 2021 Cuma günü Ahmetbey Yazlık Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.  Çift düğüne gelen davetlilere 1000’den fazla fidan hediye ederek çevre duyarlılığının önemini bir kez daha hatırlattılar.

Özdil çifti; konuyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada “Bu zor zamanlarda düğünümüze gelip bizleri onurlandıran misafirlerimize çok teşekkür ederiz. Nacizane misafirlerimize gerek bizleri hatırlamaları, gerekse doğaya bir fayda sağlamaları amacıyla böyle bir farkındalık yapma kararı aldık. Sevdiklerimize böyle bir anı bırakmak bizleri çok mutlu edecek. Tüm dostlarımıza ve doğaya armağan olsun” dedi.

Hürfikir Gazetesi olarak genç çifti tebrik eder, bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek