Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 13 Temmuz 2021, Salı 09:12 tarihinde eklendi. 1125 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Orhan Suat hayatını kaybetti

Lüleburgaz Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü,Emekli Öğretmen Orhan Suat, yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek 11 Temmuz 2021 Pazar günü hayatını kaybetti.
Orhan Suat hayatını kaybetti  

Lüleburgazlı Eğitimci-Yazar Orhan Suat, bir süredir pankreas kanseri nedeniyle tedavi görüyordu. Orhan Suat’ın birkaç gün önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Suat, yapılan müdahalelere kurtarılamadı.

Meslek hayatına Ordu Lisesi’nde başlayan İngilizce Öğretmeni Suat, daha sonra Lüleburgaz Lisesi’ne atanmış, Anadolu Lisesi’nin de Kurucu Müdürü olarak görev yapmıştı.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Lüleburgaz Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi olan Orhan Suat’ın cenazesi, 11 Temmuz Pazar günü ikindi namazına müteakiben Sokollu Mehmed Paşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Lüleburgaz’da birçok öğrencisi bulunan Orhan Suat’ı son yolculuğuna aile, dost, akraba, meslektaşları ve öğrencileri uğurladı.

Orhan Suat, Yüksel Suat ile evliydi.

Şehit Pilot anısına anıt istiyordu

Orhan Suat, son olarak kullandığı uçak arızalanınca Lüleburgaz’ın üstüne düşmesin diye kendini feda eden Şehit Pilot Üsteğmen İbrahim Gerçek anısına anıt yapılması için çaba gösteriyordu.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhuma Allah’tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek