Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 06 Temmuz 2021, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 1420 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’ın tenisteki gururu

Lüleburgazlı Tenis Antrenörü Emre Ordukaya, Almanya’nın Bremen şehrinde yapılan turnuvada 14 Yaş Mili takımı antrenörü olarak görev aldı.
Lüleburgaz’ın tenisteki gururu  

Ertuğrul Köy kökenli Tenis Antrenörü Emre Ordukaya; genç yaşına rağmen Milli Takım Antrenörlüğü’ne yükseldi. Aynı zamanda Enka Spor Kulübü’nde antrenör olaraj gmrev yapan Ordukaya, Lüleburgazlıların gururu olmayı başardı.

9 yaşında babasının teşviğiyle tenis sporuyla tanışan Ordukaya, genç yaşına rağmen hem oyuncu hem de antrenör olarak birçok turnuvada yer aldı.

Emre Ordukaya kimdir?

Lüleburgaz Ertuğrul köy kökenli Emre Ordukaya, 1986 yılında Tekirdağ’da doğdu. Tekirdağ Gençlik Spor İl Müdürlüğü kortunda  antrenör olan babasının teşvikiyle  tenise başladı ve ilk lisanslı sporcu olarak Samsunda yapılan 12 Yaş turnuvasına katıldı. 14,16,18 yaş ve büyükler tenis turnuvalarına katılımlar sağladı.

Tekirdağ Gençlik Spor Kulübü olarak İzmir’de yapılan kulüpler arası 2 lig turnuvasına oynadı. Trakya Üniversitesi adına  tenis takımında oynayarak bir üst klasmana çıkmasında payı oldu.Üniversiteden mezun olduktan sonra Antrenör olarak 2008 yılında Enka Spor Kulübünde göreve başladı. Değişik İllerde yapılan seminerlere katıldı. 2006 yılında İstanbul’da yapılan Sharapova ve Venüs Williams’ın katıldıkları İstanbul Cup turnuvasında hakem olarak görev yaptı. Şampiyon sporcuların çıkmasında büyük payı oldu. Tenis Federasyonu tarafından Almanya Bremen şehrinde yapılan 14 Yaş Mili takımı antrenörü olarak görev aldı.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek