Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 05 Temmuz 2021, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 1152 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

HÜRFİKİR GAZETESİ 59 YAŞINDA

Lüleburgaz’da 4 Temmuz 1962 yılında Merhum Mahir Altan tarafından kurulan ve yayın hayatına başlayan Hürfikir Gazetesi 4 Temmuz 2021 Pazar günü yani dün 59 yılı geride bırakarak 60 yaşından gün aldı.
HÜRFİKİR GAZETESİ 59 YAŞINDA  

1992 yılından sonra Mahir Altan’ın oğlu Murat Mahir Altan tarafından yönetilen Hürfikir Gazetesi 1996 yılında da Türkiye’nin en iyi yerel gazetesi ödülünü almıştı.

Bugüne kadar bölgemizde görünmeyenleri, bölgenin ortak sorunlarını, vatandaşların taleplerini dile getirerek halktan yana bir tavır ortaya koyan Hürfikir Gazetesi bu tutumu nedeniyle de birçok kez okurları tarafından teşekkür yağmuruna tutuldu.

59 yıllık yayın hayatı süresinde çalışanlarını hakkını da eksiksiz bir şekilde veren ve bu konuda Trakya bölgesinde örnek gösteren gazetemiz Coronavirüs döneminde birçok yerel gazetenin yayın hayatını bitirmesine rağmen hayatta kalmayı başararak okurlarına her gün ulaştı.

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan, Hürfikir Gazetesi’nin en önemli prensibinin önce çalışanlarının alın terini kurumadan vermek olduğunu belirterek .; “Bölgemizde haktan ve haklıdan yana olan düşüncemizle halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz.  Gazetemize destek veren tüm okurlarımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

HÜRFİKİR AİLESİ

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek