Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 05 Temmuz 2021, Pazartesi 09:14 tarihinde eklendi. 1048 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Turkcell İletişim Merkezi’nin açılışı yapıldı

Lüleburgazlı girişimci Serkan Uzun’un devraldığı İstanbul caddesi üzerinde faaliyet gösteren Turkcell İletişim Merkezi’nin açılışı 3 Temmuz 2021 Cumartesi günü gerçekleşti.
Turkcell İletişim Merkezi’nin açılışı yapıldı  

Serkan Uzun’un 2003-2007 yıllarında Mağaza Müdürü olarak çalıştığı firmayı devralarak kurduğu S-Mobile isimli Turkcell İletişim Merkezi’nin açılışı 3 Temmuz Cumartesi günü 10.30’da İstanbul Caddesi N:67/A adresinde gerçekleşti.

Açılışa CHP Kırklareli Milletvekili Turabi Kayan ve davetliler katılım sağladı. Açılıştan önce bir konuşma yapan Milletvekili Turabi Kayan; teknolojinin günümüzdeki önemine değinerek iletişim ve bilgi çağında olduğumuzu vurguladı. Bu nedenle teknolojiye yapılan yatırımın ayrı bir önem taşıdığını da sözlerine ekleyen Turabi Kayan; ülkemizde ekonominin kötü olduğu şartlara rağmen işletme açıp istihdam sağlayan Serkan Uzun’u tebrik etti.

Milletvekili Kayan; hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra açılış kurdelesini firma sahibi Serkan Uzun ve eşiyle beraber keserek işletmenin açılışını gerçekleştirdi.

Mağazanın davetliler tarafından gezilmesinin ardından firmanın çalışanlarıyla beraber pasta kesilerek davetlilere ikramda bulunuldu.

Mağazada; cep telefonu, giyilebilir teknoloji ürünleri, yeni nesil teknolojiler ve küçük ev aletleri gibi ürünlerin satışının yanı sıra hat işlemleri yapılıyor.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek