Murat Mahir Altan, Ekosiyaset bildirgesini imzaladı
500 yıllık camiinin kurşun plakaları yine çalındı
“LÜLEBURGAZ’DA ATAMAYI İL BAŞKANLIĞI MI İSTEDİ?”
“Hayvan sever başkan adayı Serhat Paksoy”
Bu haber 03 Temmuz 2021, Cumartesi 09:08 tarihinde eklendi. 1938 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya'daki okullarda karne heyecanı

- Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'nde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında eğitimlerinin bir kısmını yüz yüze, bir kısmını ise uzaktan eğitim modeliyle gören öğrencilere karneleri dağıtıldı.
Trakya'daki okullarda karne heyecanı  

Edirne'de 75. Yıl İlkokulu'nda öğrenciler karne sevinci yaşadı. Öğretmenleri tarafından okul bahçesinde karşılanan öğrenciler "karne hatırası" panosunun önünde fotoğraf çektirdi.

Öğretmenler, sınıflarına geçen öğrencilerden yaz tatilinde de salgın tedbirlerine uymalarını istedi.

Karne almaya gelen öğrencileri aileleri de heyecanla okul bahçesinde bekledi.

75. Yıl İlkokulu öğrencisi Derin İnci, karne aldığı için mutlu, arkadaşları ve öğretmenlerden ayrılacağı için üzgün olduğunu belirtti. Salgın dönemini uzaktan eğitimle geçirdiklerini anlatan İnci, "Bu dönemde sosyal mesafe, hijyen ve maske takmaya dikkat ettim. Yaz tatilimde de kurallara uyacağım." diye konuştu.

Öğrencilerden MinelSelmanov da çok heyecanlı ve mutlu olduğunu ifade etti. Yaz tatilinde bol bol havuza gireceğini belirten Selmanov, "Bu yıl çok fazla canlı derse girdik. Salgın olsa da güzel geçti." dedi.

- Kırklareli ve Tekirdağ

Kırklareli'nde de Hüsamettin Mehmet Ateş Anaokulu'nda karne töreni düzenlendi.

Kırklareli Valisi Osman Bilgin, törende yaptığı konuşmada, öğrencilerin verimli bir yaz tatili geçirmesi gerektiğini, telafi eğitimlerinin devam edeceğini söyledi.

Karnelerinin öğrencilere hayırlı olmasını dileyen Bilgin, yaz tatilinde de salgın tedbirlerine uyulması gerektiğini kaydetti.

Törene, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Bekar, öğretmenler ve veliler katıldı.

Tekirdağ'daki okullarda da öğrenciler karne sevinci yaşadı.

A.A.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek