Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 03 Temmuz 2021, Cumartesi 09:04 tarihinde eklendi. 810 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Siftah ziyareti böyle olur

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker; Normalleşme Dönemi kapsamında 1 Temmuz 2021 tarihinde kapılarını yeniden açan esnafları ziyaret etti.
Siftah ziyareti böyle olur  

Esnaflara bol kazanç elde etmeleri dileklerinde bulunan Belediye Başkanı Serdar Türker; beldede halka hizmet veren tüm esnaflara Atatürk’lü Türk bayrağı hediye etti.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Belediye Başkanı Serdar Türker; “Uzun süredir iş yerleri kapalı olan değerli esnaflarımız normalleşme süreci kapsamında 1 Temmuz itibarı ile yeniden iş yerlerini açtılar , helal ekmekleri için mücadeleye yeniden başladılar. Biz de esnaflarımızı iş yerlerinde ziyaret ederek, yeni dönemde hayırlı işler, bol bereketli kazançlar diledik. Tüm esnaflarımıza Atatürk’lü Türk bayrağı hediye ettik .

Zor günler geçiren tüm esnaflarımıza hayırlı işler, bol bereketli kazançlar diliyorum. Her zaman halkımızın ve esnafımızın yanında olacağız” diye konuştu.

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker’in siftah ziyaretinden memnun olduğunu belirten Kaynarca Esnafı da  gazetemize yaptığı açıklamada; “Belediye Başkanımız bizleri ziyaret edip Atatürklü bayrak hediye etti. Ne gerekiyorsa yapacağını söyledi. Başkan yerlerde yaşayan arkadaşlarımız anlatıyor. Belediye Başkanları sabah 11.00 de siftah ziyareti yapıp 14.00 para istemeye zabıta gönderiyormuş.  Bizde ise asla böyle bir şey yok. Bu nedenle Kaynarca olarak çok şanslıyız Siftah ziyareti böyle olur.” dediler.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek