Murat Mahir Altan, gece gündüz çalışıyor
Çanakkale Zaferi 109 yaşında
Ayçiçeği üretiminde bilinçsiz ilaçlama arıları öldürüyor
Bu haber 02 Temmuz 2021, Cuma 09:20 tarihinde eklendi. 1827 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÇALIŞTIĞI MAĞAZANIN SAHİBİ OLDU

Lüleburgaz’da; İstanbul cad. N:67/A’ bulunan Turkcell İletişim Merkezi’ni ( Eski Akademi iletişim ) Lüleburgaz’lı yatırımcı Serkan Uzun devraldı.
ÇALIŞTIĞI MAĞAZANIN SAHİBİ OLDU  

Serkan UZUN 2003 – 2007 yılları arasında Akademi İletişimde Mağaza Müdürlüğü yapmıştı. Kurumsal hayatta geçen uzun yıllardan sonra Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.’den Satış yöneticisi olarak ayrıldı ve S-Mobil şirketini kurarak eski çalıştığı mağazaya Firma sahibi olarak geri döndü.

Önemli bir iletişim şirketinin Lüleburgaz şubesini Lüleburgazlı bir girişimci bir işadamının alması Lüleburgaz’da da sevinçle karşılandı.

S -Mobil Firma sahibi Serkan Uzun gazetemize yaptığı açıklamada; “Bu sektörde 18 yıllık tecrübeye sahibim. Lüleburgaz’a; Doğru, dürüst ve özlenen hizmeti veren bir firma yaratmak için yatırımlarımızı yaptık. Turkcell çatısı altında; Akıllı telefon, Aksesuar, Yeni nesil teknolojiler, giyilebilir teknolojiler, Küçük ev aletleri, hat işlemleri gibi hizmetleri vermek üzere tüm Lüleburgazlıları mağazamıza bekliyoruz.Bugünden itibarenLüleburgaz’ın özlemini çektiğihizmeti vermeyi hedefliyoruz. Cumartesi (03.07.2021) günü saat 10:00’da yapacağımız açılışımıza tüm Lüleburgaz halkını davet ediyoruz, açılışımıza özel Aksesuar satışlarımızda % 25 indirimimiz olacak” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek