Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 30 Haziran 2021, Çarşamba 09:18 tarihinde eklendi. 2690 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

ÖZGÜR KAYA DERE PROJESİNİ SORDU GERENLİ CHP’DEN İHRACINI İSTEDİ

2 dönem CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığını kazandıktan sonra milletvekili ve belediye başkanı aday adayı olan Özgür Kaya’nın Gazetemizde yazdığı ve sosyal medyada paylaştığı ‘’DERE YALANI’’ yazısı sebebiyle Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli tarafından ‘’partiden kesin ihraç talebiyle’’ disipline verilmesi gündeme bomba gibi düştü.
ÖZGÜR KAYA DERE PROJESİNİ SORDU  GERENLİ CHP’DEN İHRACINI İSTEDİ  

Milletvekili seçimlerinde AKP Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz tarafından Lüleburgaz kamuoyuna açıklanan ve çılgın proje olarak tanıtılan Lüleburgaz Deresi projesinde yıllardır ilerleme kaydedilmedi. Geçtiğimiz aylarda AKP Kırklareli Milletvekili Selahattin Minsolmaz’ın Lüleburgaz Dere Projesiyle ilgi yaptığı açıklamalar ve projenin iptal edilmesi tüm Lüleburgaz’lıların tepkisine sebep olmuştu. Aynı günlerde Lüleburgaz Deresi projesinin ihalesinin iptal edilmesiyle ilgili Özgür Kaya’nın DERE YALANI başlığıyla yazdığı yazı ‘’Belediye Başkanı Murat Gerenli’yi eleştirdiği’’ gerekçesiyle CHP’de disiplin konusu oldu. CHP Lüleburgaz İlçe yönetimi Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli’nin yaptığı şikâyeti haklı bularak Kırklareli İl yönetimine sevk ederken geçtiğimiz hafta İl yönetiminin de dilekçeyi kabul edip Kırklareli İl Disiplin Kurulu’na sevk ettiği ortaya çıktı. Büyük bir gizlilik içerisinde yapılan işlemler bazı il yöneticilerinin itirazları sonucu siyasi kulislerde gündeme geldi.

Özgür Kaya geçtiğimiz aylarda da Lüleburgaz İlçe Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu tarafından kesin ihraç talebiyle disipline verilmiş İl Disiplin Kurulu’nun aldığı partiden ihraç kararı Ankara’daki CHP Yüksek Disiplin Kurulu’nda oy birliği ile reddedilmişti. Yeni disiplin süreci ve partiden ihraç ile ilgili gözler CHP Lüleburgaz ilçe Başkanlığına ve Kırklareli İl Başkanlığına çevrilirken yöneticilerden henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Haber Merkezi

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek