Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 30 Haziran 2021, Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi. 2584 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli’nde 91 adet taşınmaz ihaleye çıkarıldı

Kırklareli, Merkez ilçe sınırları içerisinde Hazineye ait 91 adet taşınmazın satış, kiralama, irtifak hakkı ihaleleri açıldı. Mülkiyeti Hazineye ait olan ihalelerin 2 Temmuz’a kadar Millî Emlak Müdürlüğü tarafından yapılacağı duyuruldu.
Kırklareli’nde 91 adet taşınmaz ihaleye çıkarıldı  

 Millî Emlak biriminin yer aldığı Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü hizmet binasındaki İhale Salonu’nda pazartesiden cumaya bir hafta boyunca yapılacak ihalelerde;

35 adet lojman dairesinin satışı,1 adet hayvancılık amaçlı irtifak hakkı,10 adet tarımsal veya ticari amaçlı kiralama,45 adet tarla veya arsanın satışı gerçekleştirilecek.

2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre satış ve kiralama ihaleleri açık teklif usulü ile, irtifak hakkı ihalesi ise pazarlık usulü ile olacak. Binaya girişlerde HES Kodu kontrol edilecek.

Hazine taşınmazlarının satışında 5 yıl boyunca emlak vergisi muafiyeti bulunuyor ve satış bedeli 2 yıla kadar taksitlendirilebilecek.

İhalelere katılım sağlamak yada bilgi almak isteyen vatandaşlar ihaleler hakkında detaylı bilgiyi Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmî ilan sitesi www.milliemlak.gov.tr veya Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünün https://kirklareli.csb.gov.tr/duyurular adreslerinden alabilecek.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek