Tır devrildi, köylü kurtardı
Vali Birol Ekici, şehit ailelerini ziyaret etti
Bugün su kesintisi olacak
HEM’de kursiyerler belgelerini aldı
Bu haber 29 Haziran 2021, Salı 09:15 tarihinde eklendi. 973 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

18 aylık hasret 1 Temmuz’da bitiyor

Lüleburgaz Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Nazif Kıvılcım, 1 Temmuz’dan itibaren kıraathanelerde oyun oynanabileceğini belirtti.
18 aylık hasret 1 Temmuz’da bitiyor  

Covid-19 salgınının yayılımının önlemek amacıyla yaklaşık 1,5 seneden beri kıraathanelerde masa oyunlarının oynanmasına izin verilmiyordu.  Salgınla mücadele kapsamında kıraathaneler uzun süre kapalı kalmış;oyun salonu, sinema salonu, nargile kafe gibi işletmeler faaliyet gösterememişti.

İçişleri Bakanlığı tarafından Covid-19’la mücadelede Normalleşme Tedbirleri kapsamında yayınlanan son genelgeye göre 1 Temmuz’dan itibaren kahve ve kıraathane gibi işletmelerde masa oyunları serbest bırakıldı.

Bununla beraber kıraathanelerde okey, tavla, kağıt oyunu gibi oyunlar oynanabilecek. Konuyla ilgili açıklama yapan Lüleburgaz Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Nazif Kıvılcım “İçişleri Bakanlığı’nın yayınlamış olduğu genelgeye göre 01 temmuz 2021 tarihi itibariyle kahvehanelerimizde okey tavla oyun kağıdı gibi oyunlar  serbest bırakılmıştır. Esnafımıza ve teşkilatımıza hayırlı olsun.” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek