Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 29 Haziran 2021, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 1776 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milli Eğitim’den e-Twinning projelerine plaket

e-Twinning projeleri kapsamında başarılı çalışmalar yürüten Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bu konuda proje yürüten öğretmenlerini plaket ile ödüllendirdi.
Milli Eğitim’den e-Twinning projelerine plaket  

e-Twinning projeleri kapsamında Lüleburgaz’da eğitim öğretim faaliyetini sürdüren okullar birçok çalışma gerçekleştirmiş ve başarılı çalışmalarıyla ulusal medyada da sık sık yer almıştı. Öğrenciler, bu çalışmalarla sanata bakış açılarını genişletmiş, yeteneklerini keşfetmiş, sanatla bilimsel çalışmaları harmanlamış ve kendilerine fayda sağlayacakları birçok çalışmada bulunmuştu.

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün yürüttüğü e-Twinning çalışmaları kapsamında Kocasinan İlkokulu 4/C Sınıf Öğretmeni Emine Özdilek’e mesleğinin 39.yılında plaket takdim edildi.

Mesleğinin 40.yılına yaklaşan Emine Özdilek, ikinci plaketini İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem’den aldı. Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem; Kocasinan İlkokuluna gelerek Emine ÖZdilek ve öğrencilerini ziyaret etti.

e-Twinning projelerine önem veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başarılı çalışmaları nedeniyle Özdilek’e plaket verildi. Özdilek’e plaketini takdim eden Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, Özdilek’i tebrik ederken öğrencilerle de sohbet etti. Öğrencilere kitap ayracı hediye etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Emine Özdilek “Mesleğe vedaya hazırlandığım sırada bambaşka duygular ve heyecanla doluyken, bu çok güzel duyguyu yaşattıkları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sayın Turan Göre,Türkiye Koordinatörü Sayın Mehmet Fatih Döğeri,KIRKLARELİ İl Milli Eğitim Müdürüm Hüseyin Kalkan ve İl Koordinatörü Aysun Sevim, İlçe Mentörüm İnci Yılmaz Şimşek. Hamza Evmez,  Banu Final, Sevda Çıngıl, Dinar Yılmaz, Özden Keskin ile    proje ortaklarım Cansu Kurumlu, Lebay Pehlivanoğulları ve diğer ortaklarım  , destekleyen emektar ve çalışan arkadaşlarım, meslektaşım olan tüm öğrencilerim, sevgili 4/C velilerim, canım miniklerim ve sevgili eşim Güral Özdilek’e e-Twinning ile jübilem ve miniklerimle sınıfımın başarısı  için hepinize minnettarım. Herşey güzel gönlünüzce olsun diyor, çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek