Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 28 Haziran 2021, Pazartesi 09:13 tarihinde eklendi. 1677 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Halk Eğitim Merkezi’nde sertifika töreni gerçekleşti

Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi’nde açılan Danışma Görevlisi kursundan mezun olan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.
Halk Eğitim Merkezi’nde sertifika töreni gerçekleşti  

Halk Eğitim Merkezi binası bahçesinde düzenlenen sertifika töreni Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ve eşi Mina Yüce, Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan, kurum yöneticileri ve kursiyerlerin katılımı ile gerçekleşti.

Mezun kursiyerler belgelerini Kaymakam Yüce’den teslim aldılar. Konuyla ilgili olarak Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada “Lüleburgaz Kaymakamı Sayın  Salih Yüce ve değerli eşi Mina Yüce'nin katılımı ile Danışma Görevlisi kursu belge törenini gerçekleştirdik. Tüm kursiyerlerimize hayırlı olsun.” denildi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek