HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 28 Haziran 2021, Pazartesi 09:12 tarihinde eklendi. 1506 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da öğrencilerin YKS heyecanı

Lüleburgaz’da geçtiğimiz hafta sonu istediği mesleğe sahip olmak ve üniversite tercihi yapabilmek isteyen binlerce öğrenci YKS heyecanı yaşadı.
Lüleburgaz’da öğrencilerin YKS heyecanı  

Hayallerindeki üniversiteye yazılmak ve mesleğin eğitimin almak isteyen öğrenciler için geçtiğimiz hafta sonu YKS maratonu yaşandı. Lüleburgaz’da da ortaöğretimi tamamlamış binlerce kişi ve öğrenci için Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS) heyecanı yaşandı.

 Öğrenciler, 26 Haziran 2021 Cumartesi günü YKS sınavının ilk oturumu olan Temel Yeterlilik Sistemi’ne(TYT) girdi. Saat 10.15’te başlayan sınav 135 dakika sürdü ve 12.30’da sona erdi.

Sınavın ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) ise 27 Haziran Pazar günü 10.15-13.15 saatlerinde 180 dakika olarak gerçekleşti.

Yabancı Dil Testi(YDT) aynı gün 15.45’te başlayarak 17.45’te sona erdi.

Bazı veliler, çocuklarının sınav heyecanına ortak olmak ve heyecanlarını yatıştırmak için sınav oldukları okula gelerek onlara destek oldu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek