Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 26 Haziran 2021, Cumartesi 09:08 tarihinde eklendi. 1635 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Cihan Erdem’den YKS mesajı

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, hafta sonu gerçekleşecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı(YKS) için bir mesaj yayınladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem öğrenci, öğretmen ve velilere seslendi.
Cihan Erdem’den YKS mesajı  

Gençlerin, geleceğin teminatı olduğuna vurgu yapan Cihan Erdem mesajında şu ifadelere yer verdi; “ Geleceğimizin teminatı olan sevgili gençler;

26-27 Haziran 2021 tarihlerinde, iki oturum şeklinde gerçekleştirilecek olan Yükseköğretim Kurumları Sınavıyla, hayallerinizdeki mesleğe ulaşmak için azim ve kararlılıkla çalıştığınızı biliyoruz. Şimdi ise kendinize güvenme ve emeklerinizin karşılığını alma zamanı. Sizlerden beklentimiz iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, yenilikçi, sorgulayan, milli ve manevi değerlerine bağlı bir insan olmanızdır. 

Her biriniz sahip olduğunuz potansiyel ile bu güzel ülkenin en kıymetli cevherlersiniz. Unutmayınız ki sadece ailenizin değil, aynı zamanda milletin istikbalisiniz. Yarınlarınızın temelini atacağınız yükseköğrenim sınavında hepinize başarılar diliyorum.

Saygıdeğer meslektaşlarım;

Okullarımız uzaktan eğitime başladığından bu yana çocuklarımıza ulaşabilmek ve onları eğitim-öğretim sürecine katabilmek adına çok büyük gayret gösterdiniz. Bunun için hepinize teşekkür ediyorum. Yol uzun, zorlu ve meşakkatli, biliyorum... Ama bir çocuğun gülüşü, bir velimizin minnettarlığı, bütün meselemizin eğitim olması için yeterli. Sizler fedakârca çalışarak okulun dört duvardan çok daha fazlası olduğunu herkese gösterdiniz. Hepinize hayatlarına dokunduğunuz her bir öğrencimiz için teşekkür ederim.

Değerli veliler;

Dünyaya geldikleri andan itibaren gözümüzden sakındığımız, üzerine titrediğimiz, zaman zaman kaygılandığımız evlatlarımızı yeni bir hayata uğurlamanın heyecanını yaşıyoruz.

Öğrencilerimizin uzun çalışma maratonu sonunda yaşamlarını şekillendirmek üzere girecekleri bu sınavda stresten ve heyecandan uzak durdukları sürece bilgi birikimlerini en iyi biçimde yansıtacaklarına inanıyorum.

Yükseköğrenim, kariyer seçeneklerinden yalnızca biridir. Unutulmamalıdır ki hayat başarısı sınav puanlarından önce gelir. İyilik, merhamet ve adaletten temelli bir kalp ile çıkılan her yolun sonunda başarı kaçınılmazdır.

Sınava hazırlık sürecinde öncelikle öğrencilerimizin yetişmesinde emeği geçen idareci, öğretmen ve velilere teşekkür ediyorum. Yüksek Öğretim Kurumları Sınavında görev alan idareci ve öğretmenlerimize kolaylıklar diliyorum”

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek