İlçe Emniyet Müdürü Osman Ünal’a veda
Turhal Kaynak hayatını kaybetti
Serbülent Avcu’dan “GELİN CHP’YE YENİDEN ÜYE OLUN” çağırısı
Alman ve İspanyol bisikletçilere Türk misafirperverliğini gösterdiler
Bu haber 24 Haziran 2021, Perşembe 09:12 tarihinde eklendi. 2120 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

LTSO, LÜLEBİLSEM’in yanında

Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi OdasI Bilim Sanat Merkezi LÜLEBİLSEM) öğrencileri Kerem Sevinç,Alperen Başaran ve Levent Tarım öğretmenleri Bünyamin Uslu ile beraber Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli’yi ziyaret etti.
LTSO, LÜLEBİLSEM’in yanında  

Minik Eller Kod Yazıyor Projesi kapsamında düzenlen Scratch Cup 2021 yarışmasında"Dünyanın Sorunlarına Çözüm Bul" temasıyla tasarladıkları "Minik Dünya Gazabı" dijital oyunu ile 674 proje arasından ilk 5'e girerek finale kalmaya hak kazanan Mart ayında Webex üzerinden yapılan  finallerde jüri tarafından 11-14 yaş (Ortaokul) kategorisinde  "En İyi Proje" ödülüne layık görülen Kerem Sevinç ve Alperen Başaran ile 4 -16 yaş arasındaki öğrencilerin eser gönderdiği Uluslararası sempozyumda gönderdiği eser ile 9 yaş kategorisinde mansiyon ödülü almaya hak kazanan Levent Tarım, LTSO Yönetim Kurulu başkanı İlhami Cebelli’yi ziyaret etti.

Başkan Cebelli yaptığı açıklamada “Odamızın yaptığı okullardan biri olan,Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Bilim Sanat Merkezi (LÜLEBİLSEM) tüm öğrencilerimize örnek olacak şekilde başarıya imza attı.İlçemizi,Okulumuzu,Odamızı en iyi şekilde temsil ettiler ve edeceklerine inancımız tamdır.Gençlerimizin her zaman her konuda yanında olduğumuzu belirtmek isterim.Ödül alan öğrencilerimizi tebrik ediyor,başarılarının devamı diliyorum”dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek