Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 23 Haziran 2021, Çarşamba 09:13 tarihinde eklendi. 1251 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Aşı yaş sınırı 25’e indi

Covid-19’la mücadele kapsamında aşı seferberliği yaşanan ülkemizde aşı sıralamasında yaş sınırı son olarak 25’e indi.
Aşı yaş sınırı 25’e indi  

Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında Haziran ayında Covid-19 aşılanmasına büyük önem verilen ülkemizde aşılamalar hızla devam ediyor. Geçtiğimiz hafta SGK kaydı bulunan çalışanların aşılanmaya başlanmasının ardından, Bağ-Kur kayıtlı vatandaşlara, Organize Sanayi Bölgelerinde çalışanlara da aşılanma başlamıştı.

Bununla beraber aşılanma da yaş sınırı önce 35’e ardından 30’a kadar düşürülmüştü. Günde 1, 5 milyondan fazla Covid-19 aşısının uygulandığı ülkemizde salgınla mücadele hız kesmeden sürdürülüyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca; Twitter hesabından yaptığı paylaşımla aşı yaşının 25’e düştüğünü ve bugünden itibaren randevu alınabileceğini söyledi. Bakan Koca; paylaşımında şu açıklamayı yaptı; “Aşı randevularında yaş sınırı 25’e indi. Randevu alan gençler, aşı olmayı ertelemiş büyükleri varsa konuşup, randevu için yardımcı olsun. İlk randevular yarın. Gençlik salgına karşı harekete geçsin.

Gençlik salgına karşı harekete geçsin. Aşı randevularında yaş sınırı 25’e indi. İlk randevular yarın.”

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek