Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 21 Haziran 2021, Pazartesi 09:10 tarihinde eklendi. 1149 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li başkanlar çalıştaya katıldı

Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanları önceki gün Gaziantep’te düzenlenen CHP Belediye Başkanları Çalıştayı’na katıldı.
CHP’li başkanlar çalıştaya katıldı  

CHP’li tüm belediye başkanlarının yer aldığı çalıştaya Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Büyükkarıştıran Belediye Başkanı Ertuğrul Çamlıca, Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş, Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, Vize Belediye Başkanı Ercan Özalp gibi isimler de katılım sağladı.

Belediye Başkanları çalıştayın dışında esnafları ve vatandaşları da ziyaret ederek bölgenin nabzını tuttu. Vatandaşları ve esnafa yaptıkları ziyarette kimsenin ekonomiden memnun olmadığını ancak vatandaşların umut taşıdığını gördüğünü belirten Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu “Oğuzeli ilçesinde bugün esnafları, kahvehaneleri ve hatta evinin önünde sohbet eden komşuları, kısacası herkesi ziyaret ettik.

CHP Belediye Başkanları Çalıştayı kapsamında birlikte olduğumuz mevkidaşlarımızla sahadaydık, hemen hemen tüm vatandaşlarımızın ekonomiden memnun olmadığına üzülerek şahit olduk. Fakat herkesteki umudu ve ufuktaki sandığı görmekten de büyük keyif aldık.” dedi.

Kahvaltıda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile bir araya gelen Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker ise “ Sabah kahvaltımızı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn Ekrem İmamoğlu ve Beylikdüzü Belediye Başkanımız Sn Mehmet Murat Çalık Başkanımız ile birlikte yaptık, Projelerimizi ve gündemi değerlendirdik.

Değerli Başkanlarımızın tüm Kaynarcalı ve Kırklareli’li hemşehrilerimize çok selamları var, diyerek tüm Halkımıza selam ve saygılarını ilettiler.” diye konuştu.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek