Lüleburgaz’da 23 Nisan coşkusu
Kenan Ürün; “Lüleburgazspor’u iyileştirmek için adayım”
Lüleburgaz’da feci kaza
Çeşme meydanına TREPAŞ Resmi Ödeme Merkezi  açıldı
Bu haber 19 Haziran 2021, Cumartesi 09:08 tarihinde eklendi. 1247 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da öğrenciler karnelerine kavuştu

Lüleburgaz’da 23 bin 232 öğrenci 18 Haziran 2021 Cuma günü karnelerin e-Okul sistemi üzerinden erişime açılmasıyla karnelerine kavuştu.
Lüleburgaz’da öğrenciler karnelerine kavuştu  

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından öğrencilerin karneleri sisteme girildi. Karneler; e-Okul sistemi üzerinden erişime açıldı. Lüleburgaz’da eğitim-öğretim hayatını sürdüren 23 bin 232 öğrenci 2020-2021 eğitim-öğretim dönemine ait karnelerine e-Okul üzerinden ulaşabilecek.

Eğitim-öğretim dönemi 2 Temmuz 2021 tarihine kadar devam ederken, bu tarihten itibaren öğrenciler karnelerini okullarından yüz yüze olarak ta alabilecek.

Covid-19 pandemisi nedeniyle okullarda karne teslim töreni yapılmayacak. Öğrenci velileri isterlerse çocuklarının öğrenim gördüğü okuldan karnelerini talep ederek karnelerin çıktılarını almak imkanına sahip olacak.

Konuyla ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem “ Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak resmi ve özel okullarımızda öğrenim gören 23.232 öğrenci bugün itibariyle karnelerine kavuşmuş bulunmaktadır. Pandemi nedeniyle okullarımızda herhangi bir karne töreni yapılamayacaktır.2020-2021 eğitim öğretim yılı için karne, teşekkür ve takdir belgeleri elektronik ortamda öğrenci ve velilerin erişimine açılmış olup, talep eden velilere ise okul müdürluklerince basılı karne de 2 Temmuz itibariyle verilebilecektir.21 Haziran-2 Temmuz tarihleri arasında telafı eğitimi programı devam edecektir. 5 Temmuz-31 Ağustos tarihleri arasında da Bakanlığımız tarafından uygulamaya konulan bilimsel, sosyal, kültürel, sportif ve akademik eğitim faaliyetlerini içeren "TELAFİDE BEN DE VARIM" programı uygulamaya konulacaktır.” dedi.

Buğra KAYA

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek