HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 18 Haziran 2021, Cuma 09:14 tarihinde eklendi. 1402 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BİNOT, 30 yıllık tecrübesini Lüleburgaz’a taşıdı

Özel Bilimsel Not(BİNOT) Yeni Nesil Kurs Merkezi, 16 Haziran 2021 Çarşamba günü gerçekleşen açılışla Türkiye genelindeki 35’inci şubesini Lüleburgaz’da hizmete açtı.
BİNOT, 30 yıllık tecrübesini Lüleburgaz’a taşıdı  

Kocasinan Mahallesi Çakmak Sokak No 29 adresinde hizmete açılan BİNOT Kişisel Gelişim Kursu’nun açılışına Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Siyami Arslan, Yönetim Kurulu Üyesi Ufuk Keskin ve davetliler katıldı.

Açılış öncesinde bir konuşma yapan BİNOT Lüleburgaz Kurs Merkezi Kurucusu Bilgen Yay; açılış töreninde kendilerine eşlik eden herkese teşekkür etti.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem “ BİNOT Kurs Merkezimize hayırlı olsun. Eğitime yapılan yatırımın çok kutsal olduğuna inanıyoruz ve içinde eğitimin olduğu her türlü yatırıma can-ı gönülden ve yürekten destek vererek Bilgen Hanım’a hayırlı olmasını diler, burada eğitim görecek öğrencilere de hayata atılırken faydalı bir eğitim kurumu olmasını dilerim. “ dedi.

Daha sonra konuşma yapan Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası(LTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İlhami Cebelli de “Odamıza yeni kaydını yapan Bilgen Hanıma ve Lüleburgaz’ımıza hayırlı olmasını, burada eğitim görecek öğrencilere başarılar dilerim” diye konuştu.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Cihan Erdem, LTSO Yönetim Kurulu ve davetliler kurs merkezini gezerek kurs merkezi hakkında bilgi aldılar.

BİNOT hakkında

BİNOT Yeni Nesil Kurs Merkezi, öğrencilerinin derslerini desteklemenin yanı sıra LGS ve YKS sınavlarına hazırlıyor. 6-8 ve 10 kişilik sınıflarda butik kurs merkezi olaraqk eğitim veren BİNOT, hızlı okuma eğitimi, birebir eğitim koçluğu, psikolojik danışmanlık ve öğrencilerini yeteneklerini keşfetmek ve geliştirmek üzere çalışmalar yapıyor. 120 öğrenci kapasiteli kurs merkezinde amaç öğrencilerle birebir ilgilenmek ve gelişimlerini desteklemek.

BİNOT, 430 metrekarelik binasında eğitim-öğretim faaliyetinde bulunacak.

Açılışın ardından açıklamalarda bulunan BİNOT Lüleburgaz Kurucusu Bilgen Yay; kendisinin de eğitimci olduğunu ve öğrencileri her zaman odak noktasında tuttuğunu belirterek velilerin çocuklarını güvenle buraya bırakabileceğini, çocukların dış dünyayla bağlantılarının olmadığı tel çitle çevrili bir kurs merkezi olduklarını ifade etti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek