HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 17 Haziran 2021, Perşembe 18:53 tarihinde eklendi. 769 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazlı berber ve kuaförler, fuara gitti

Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Odası, 17 Haziran 2021 Perşembe günü İstanbul’da gerçekleşen CNR Güzellik Fuarı’na gitmek için yola çıktı.
Lüleburgazlı berber ve kuaförler, fuara gitti  

Lüleburgaz Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu ile oda üyeleri olmak üzere 19 kişilik kafile, Lüleburgaz’dan yola çıkarak. İstanbul Yeşilköy’de düzenlenen CNR Güzellik Fuarı’na gitti. 16 Haziran’da başlayan fuar, bugün de devam edecek.

Fuarda; firmalara ait satış standları, saç kesimi, makyaj, eğitimler ve şovlar yer alıyor.

Oda Başkanı Yüksel Akın; “Yolculuğumuzun sonunda katılacağımız fuar, mesleki yönden gelişime katkıda bulunacak bir fuar olacak. Güzellik uzmanı arkadaşlarımız için makyaj ve saç kesim önerilerinden, eğitimlere, ünlü firmaların ürünlerine kadar geniş yelpazede katkı sağlayacaktır. Şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek