Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 17 Haziran 2021, Perşembe 09:21 tarihinde eklendi. 1163 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ahmet Davutoğlu Kırklareli’ne geliyor

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutlu, bu akşam Kırklareli’ne gelecek. 2 gün Kırklareli’nde kalacak olan Ahmet Davutoğlu 19 Haziran 2021 Cumartesi günü Gelecek Partisi Kırklareli İl Başkanlığı’nın 1. Olağan Genel Kurul Toplantısı’na da katılacak.
Ahmet Davutoğlu Kırklareli’ne geliyor  

Bu gece Kırklareli’nde  Kaya Palas Otel’e giriş yapacak olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 18 Haziran Cuma günü sabah saat 09.30’da Kırklareli’nden Pehlivanköy’e  hareket edecek. 10.00 Pehlivanköy’e varacak olan Davutoğlu burada Gelecek Partisi İlçe Teşkilatı ile birlikte esnaf ziyareti yapacak.

Cuma namazını Kırklareli Merkez Hızırbey Camii’nde kılacak olan Ahmet Davutoğlu Ayan Köfte Salonu’nda öğle yemeğini yedikten sonra Kırklareli esnafını ziyaret edecek.

Saat 16.00’da Gelecek Partisi Kırklareli İl Binası’nın açılışını gerçekleştirecek olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu saat 17.30’da Atatürk Kültür Merkezi’nde çiftçilerle buluşacak.

Saat 19.00’d Kaya Palas Otel’e geçecek olan Ahmet Davutoğlu, akşam yemeğinden sonra burada gençlerle bulacak ve canlı yayın yapılacak.

19 Haziran 2021 Cumartesi günü sabah saat 09.30’da Kaya Palas Otel’de Muhtarlar ve STK temsilcileri ile kahvaltı yapacak olan Davutoğlu saat 10.30’da Babaeski’ye geçecek

Babaeski’de Belediye ve esnaf ziyareti yapacak olan Gelecek Partisi Ahmet Davutoğlu, Kavaklı’ da karşılandıktan sonra saat 14.00’de Paşa Kafe’de Gelecek Partisi Kırklareli İl Başkanlığı’nın Genel Kurul Toplantısı’na katılacak.

Gelecek Partisi Kırklareli İl Başkanı Mehmet Yıldız yaptığı açıklamada; “Hazırlıklarımızı tamamladık. Genel Başkanımız Kırklareli’ne 3 gün kalacak.  Çok mutluyuz” dedi.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek