Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 16 Haziran 2021, Çarşamba 18:51 tarihinde eklendi. 875 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ahmetbey’de çiftlik yangını

Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey beldesinde faaliyet gösteren Bestar Tarım ve Hayvancılık Anonim Şirketi’nde 15 Haziran 2021 Salı günü akşam saatlerinde yangın çıktı.
Ahmetbey’de çiftlik yangını  

Akçaköy Köyü’nde bulunan hayvan çiftliğinde yemlerin bulunduğu depoda henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan yangın kısa süre içinde çiftliğin önemli bir bölümünü kapladı. Çiftlikte bulunanlar ve çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda İtfaiye ekibi ve personeli sevk edildi. Lüleburgaz İtfaiyesi ve Ahmetbey İtfaiyesi yangını söndürmek için yoğun çaba gösterdi.

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce ile Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş ta olay yerine gelerek çalışmaları takip etti.

Yangın 5 saatte kontrol altına alındı

Saman balyalarının bulunduğu depodaki yangın, İtfaiye ekiplerinin yaklaşık 5 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alındı.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek