HEM’den 23 Nisan Futbol Turnuvası
Kırklareli Valisi Ekici, turizmcilerle bir araya geldi
AK Parti’den Ümmüşoğlu ailesine taziye ziyareti
TEMA 12.Ekolojik Okul; Hayal Kreş ve Gündüz Bakım Evi oldu
Bu haber 16 Haziran 2021, Çarşamba 09:16 tarihinde eklendi. 519 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

KÖYDES Genel Kurulu yapıldı

Lüleburgaz Köylere Hizmet Götürme Birliği (KÖYDES) Seçimli Genel Kurulu dün Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi (HEM) de yapıldı.
KÖYDES Genel Kurulu yapıldı  

Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce’nin Başkanlığı’nda yapılan Genel Kurul’da iki Muhtar ve İki İl Genel Meclis Üyesi seçimi gerçekleştirildi.

Yapılan seçimler sonunda Lüleburgaz’a bağlı Alacaoğlu Köyü Muhtarı Ünal Çetin ile Lüleburgaz Eskibedir Köyü Muhtarı Cumhur Gül, CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Saygun Ersin ile AK Parti Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Hüseyin Tuzcu  Lüleburgaz KÖYDES’e seçildiler.

KÖYDES’e seçilen Muhtarlar ve İl Genel Meclis Üyeleri gazetemize yaptıkları açıklamada ; “Lüleburgaz Kaymakamı Salih Yüce başkanlığında köylerimize en güzel hizmeti götürmek için çalışacağız” dediler.

Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek