Bulgaristan’a giden otobüs devrildi; 11 kişi yaralandı
Vatandaşlardan Ak Partiye Teşekkür
Köprü ayağına çarptı-1 Yaralı
Alevi-Bektaşi camiasının acı günü
Bu haber 15 Haziran 2021, Salı 18:33 tarihinde eklendi. 1870 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sedat Balaban’dan Kanbir’e destek

Lüleburgazlı atlet Yaşar Kanbir, 20 Haziran Pazar günü Edirne Kastinyas Koşusu’na katılacak. Koşudan önce spora ve sporcuya destek olan başarılı İş Adamı Sedat Balaban’la bir araya gelen Kanbir, Balaban’ın desteğini aldı.
Sedat Balaban’dan Kanbir’e destek  

Yaklaşık bir buçuk yıldır devam eden Covid-19 pandemisinin etkilerinin azalmasıyla sportif faaliyetler de kontrollü olarak yapılmaya başladı. Bu kapsamda 20 Haziran 2021 Pazar günü Edirne Kastinyas Koşusu gerçekleştirilecek. Lüleburgaz’ın başarılı atletlerinden Yaşar Kanbir, koşuya katılarak Lüleburgaz’ı temsil edecek.

Atlet Yaşar Kanbir, koşuya katılmadan önce Lüleburgaz’ın sporsever ve başarılı İş Adamı Sedat Balaban’la buluşarak kendisinin desteğini aldı.

Atletik Spor Kulübü Başkanı Sedat Balaban yaptığı açıklamada “Atletimizin her zaman yanında oldum. Bundan sonrada yanında olmaya devam edeceğim.Kanbir yıllardır çok özverili bir davranış sergileyerek gelecek nesillere  güzel bir örnek teşkil ediyor.Bu anlamda kendisini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Yaşar Kanbir de Sedat Balaban’a desteğinden ve güzel sözlerinden dolayı teşekkür ederek yarışmadan derece ile dönmek istediğini belirtti.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek