Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 15 Haziran 2021, Salı 09:12 tarihinde eklendi. 1132 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Yetiştirdiği hakemlerle birlikte Milli Takım seçmelerinde görev aldı

Lüleburgazlı Muay Thai Hakemi ve esnaf Gönül Çelik, 1-7 Haziran tarihlerinde Kuşadası’nda düzenlenen milli takım seçmelerinde kendi yetiştirdiği hakemlerle beraber ringe çıkmanın gururunu yaşadı.
Yetiştirdiği hakemlerle birlikte Milli Takım seçmelerinde görev aldı  

Türkiye Muay Thai Federasyonu Kırklareli İl Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı Gönül Çelik , 1-7 Haziran tarihleri arasında Kuşadası’nda düzenlenen Milli Takım seçmelerinde ilk grupta hakem olarak Lüleburgaz’dan yetiştirdiği Cihat Yıldız ve Tekirdağ’dan yetiştirdiği Hakan Burak ile görev aldı.

Seçmelere Alt Gençler kategorisinde 30 ilden 40 hakem ve 225 sporcu katılırken Üst Gençler kategorisinde 35 ilden 48 hakem ve 365 sporcu yer aldı.

Seçmelerde başarılı olan sporcular dünyada Türkiye’yi temsil edecekler.

Milli takım seçmelerine giderken Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli ve Belediye Başkan Yardımcısı Leyla Güncer tüm MHK Başkanlarına Lüleburgaz Belediyesi’nin hediyesi olan Atatürk tişörtlerini gönderdiler.

Gönül Çelik, hakemlere sponsor olan T-Cafe’nin sahibi Mustafa Güneş’e ve Kubilay Soyugütmez’e  teşekkürlerini sundu.

Trakya Muaythai camiasına Kırklareli’nin plaka kodu olan 39’a ithafen 39 hakem daha kazandırmak için çalışmalarını başlattığını söyleyen Kırklareli İl Hakem Kurulu Başkan Yardımcısı Gönül Çelik, başarıya başarı katmak için güzel projeler yapacağının sözünü verdi.

Buğra KAYA

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek