Murat Mahir Altan; “SAHTE GÜLÜŞLER DEĞİL, SAMİMİYET KAZANACAK”
Trakya'da sandık kurulu başkanlarına eğitim verildi
Seçim günü alkol yasak, eğlence mekânları kapalı
Ahmet Etem Oruç; “Çocuk bakım ve kreş projesi hemen uygulanacak”
Bu haber 14 Haziran 2021, Pazartesi 09:14 tarihinde eklendi. 1396 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

BİNOT, 30 yıllık tecrübesiyle Lüleburgaz’da açılıyor

Eğitim sektöründeki 30 yıllık tecrübesiyle Türkiye’de ki şubelerini her geçen gün artıran BİNOT, 35’inci şubesini Lüleburgaz’da açmanın heyecanını yaşıyor.
BİNOT, 30 yıllık tecrübesiyle Lüleburgaz’da açılıyor  

Lüleburgaz’da 16 Haziran 2021 Çarşamba günü açılışı yapılacak olan kurumun 6,8 ve 10 kişilik özel sınıflarında, alanında tecrübeli eğitici kadrosu görev alacak.

Kurumun sahibi Bilgen Yay;  BİNOT Kurs Merkezi hakkında yaptığı basın açıklamasında şunları ifade etti;

Öğrencilerimizin hedeflerine ulaşabilmeleri adına, hem lise sınavlarına hem de üniversite sınavlarına sağlam altyapı ile hazırlanmaları gerekmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı'nca onaylı bir kurum olan Binot Kurs Merkezi çocuklarımızı geleceğe hazırlamak için kurulmuştur.

Binot, 30 yıllık tecrübesi ile birinci sınıf düzeyinden, üniversite hazırlık kaynaklarına kadar, öğretmen ve öğrencilerin en çok tercih ettiği yayınları, kaliteli hizmet, rehber ve öncü yaklaşımları ile eğitim sektöründe Türkiye'nin önde gelen markasıdır. Yayıncılıktan kurs merkezine kadar uzanan hizmet yelpazesinin her aşamasını titizlikle kurgulayan Binot markasının arkasında uzman ve tecrübeli yazarlardan oluşan Türkiye'nin en güçlü yayın kurulu bulunmaktadır. Bu sayede değişen müfredat ve konuları sürekli takip edebiliyor, her ders, sınıf grubu ve sınav için anında çözümler üretiyor ve güncel müfredata entegre oluyoruz. Yayıncılıkta belirlediğimiz ilkelerimizi kurs merkezlerimizde de uygulayarak yayıncılık ile elde ettiğimiz kalite anlayışımızı Türkiye'nin her noktasında açılan kurslarımız ile eğitim alanına da taşıyoruz” dedi

Neden Binot Kurs Eğitim Merkezi?

Lüleburgaz’da yeni şubesiyle açılma heyecanını yaşayan BİNOT Kurs Merkezi sahibi Bilgen Yay öğrencilerin neden BİNOT Kurs Merkezini seçmeleri gerektiğini şu cümlelerle ifade etti;

“Çalışan anne ve babalar olarak sizler, çocuklarınızın okul sonrası zamanlarını huzurlu bir ortamda, televizyon ve tabletten uzak geçirmelerini ve bu arada derslerini tekrar etmiş ve ödevlerini tamamlamış olmalarını istemektesiniz. Nitelikli eğitim sağlayan ve öğrenmeyi eğlenceli hale getiren Merkezimizin, çocuklarımıza sağladığı faydalardan belki de en önemlisi, onların siz değerli anne-babaları ile gönüllerince geçirecekleri zamanlara imkan yaratmasıdır. Unutulmamalıdır ki her mutlu çocuk, eğitim hayatında da başarılıdır ancak başarılı her çocuk mutlu demek değildir.

“Çocuğunuzu BİNOT’a emanet edin”

Siz sadece sevgiye zaman ayırın! Çocuklarınızı eğitimin gerçek uzmanına, Binot Kurs Merkezine emanet ediniz.

Amacımız LGS ve YKS gibi zorlu bir süreçte öğrencilerimize akademik ve duygusal anlamda destek olmak ve geleceklerini beraber kurmakta rehberlik yapmaktır. Eğitim felsefemiz sadece sınava hazırlık değil yaşama hazırlıktır.

Bu amaçla her öğrenci bizim için değerli ve özeldir. Binot Kurs Merkezi olarak her öğrencinin bireysel farklılığını göz önüne alarak derslerine ve kişisel gelişimine yardımcı olur. Bilgiyi direk vermek yerine doğru soruları sormayı beceren, sorgulayan, araştıran yani kısaca öğrenmeyi öğrenen bireyler yetiştirmektir.

Ortaokuldan YKS’ye kadar tüm gruplarda hazırlık

Kurumumuz alanında değerli ve uzman öğretmenler ile 6. 7. 8. 9. 10. 11. ve 12. sınıf derslerinde okula takviye ve sınava hazırlık yapmaktadır.” dedi.

Yeni nesil kurs merkezi anlayışıyla hizmet

Günümüzde en çok ihtiyaç olan hızlı okuma eğitimi, anlama eğitimi, öğrenci takip sistemi, birebir öğrenci koçluğu hizmeti ile yeni nesil kurs merkezi eğitim anlayışını Lüleburgaz’da da başlatacaklarını ifade eden Yay, açılışımızı sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

LÜLEBURGAZ BİNOT KURS MERKEZİ SAHİBİ BİLGEN YAY KİMDİR?

Bilgen Yay 1983'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlkokulu 3. sınıfa kadar İstanbul'da, 4. ve 5. sınıfları ise Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde tamamlamıştır. Ortaokul ve liseyi Tekirdağ Çorlu' da bitirdikten sonra 2000 yılında Abant İzzet Baysal Üniversitesi Kamu yönetimi Bölümüne başlamıştır. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinde öğretim görevlisi olarak görev yaparken "Yüksek Lisans" eğitimini tamamlamıştır. 2009-2021 yılları arasında Edirne'de ve Çorlu'da kurucu ortaklık, öğretmenlik ve kurs müdürlüğü yapmıştır. Kurumlarında eğitim danışmanlığı ve eğitim koçluğu faaliyetlerini başarı ile gerçekleştirmiştir. Son olarak Özel Lüleburgaz bilimsel Not Kişisel Gelişim Kursunun kuruculuğunu üstlenmektedir ve bu kurumlarla başarılı bir eğitim-öğretim anlayışını sürdürmektedir. Bir çocuk annesi olan Bilgen Yay, eğitimin ana kaynağında sevgi olduğunu, kendisini her anlamda eğitime adadığını ve bu yaşam biçiminin hayatının mihenk taşı olduğunu vurgulamaktadır.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek