Murat mahir Altan, depremzedelerle buluştu
Yavuz Muhtar yeniden aday
Vali Ekici, jandarma personeli ile iftar yaptı
Ahmetbey köftesine coğrafi işaret almak için protokol imzalandı
Bu haber 12 Haziran 2021, Cumartesi 09:18 tarihinde eklendi. 901 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Trakya Peynircilik açıldı

Lüleburgaz Özerler Mahallesi Şevket Ödül Caddesi’nde hizmete açılan Trakya Peynircilik’in açılışı gerçekleştirdi.
Trakya Peynircilik açıldı  

Lüleburgazlı esnaf Sait Bayrak’ın oğlu Suat Bayrak tarafından Lüleburgaz’a kazandırılan Trakya Peynircilik’in 10 Haziran 2021 Perşembe günü açılış töreni gerçekleşti.

 Özerler Mahallesi Şevket Ödül Caddesi No:12/A adresinde gerçekleşen açılış törenine Lüleburgaz Belediye Başkanı Murat Gerenli, Lüleburgaz Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Arslan, Lüleburgaz Kent Konseyi Başkanı Binnur Dinç, Gıda Maddeleri Odası Başkanı İlhan Karaca ve davetliler katıldı. Açılış törenine Lüleburgazlı vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.

Açılıştan önce bir konuşma yapan Belediye Başkanı Gerenli; ülkenin içinde bulunduğu zorlu ekonomik koşullara rağmen cesaret örneği göstererek Lüleburgaz’a işletme kazandıran Suat Bayrak’ı tebrik ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılışın ardından açıklamalarda bulunan Suat Bayrak “Halkımızın yüksek kaliteli ürünleri uygun fiyata temin edebilmesi amacıyla işletmemizi açtık. Halkımıza hayırlı olsun” dedi.

İşletmede; süt ve süt ürünleri, yüksek kaliteli uygun fiyatlı şarküteri ürünleri, bakliyat, yağ, helva, bal, reçel gibi ürünler, zeytin çeşitleri, yufka ve ev mantısı gibi ürünler bulunuyor.

Buğra KAYA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek